Duchovní obnova s MARY HEALY

akce
Zveme vás na duchovní obnovu UZDRAVENÍ A DUCHOVNÍ DARY s profesorkou Mary Healy. Duchovní obnova se uskuteční 9. - 11. 8. 2024 v Brně.

Kdy

9. - 11. 8. 2024

Kde

STAREZ ARÉNA, Brno

Cena

PŘEDPRODEJ 1. VLNA DO 30.6.

590 Kč / 24,99 € 

PŘEDPRODEJ 2. VLNA DO 31.7.

790 Kč / 31,99 € 

NA MÍSTĚ

990 Kč / 39,99 € 

Prožijte výjimečnou duchovní obnovu, během které vás Bůh může povzbudit ve vaší víře, prohloubit váš vztah s Ním a fyzicky i duchovně vás uzdravit!

Duchovní obnovu povede Dr. Mary Healy. Je jednou z nejvýznamnějších katolických vůdkyň naší generace, profesorkou biblistiky, autorkou mnoha knih a řečnicí. 

Jedním z jejích hlavních témat jsou charismata, duchovní dary a uzdravení – a právě na tato témata bude v Brně přednášet a modlit se za ně. 

Její autentické nadšení pro působení Ducha svatého, dlouholeté studium a znalosti způsobují, že nese a uvolňuje Boží přítomnost kamkoli přijde.

HLAVNÍ HOST OBNOVY

DR. MARY HEALY

Jedna z nejvýznamnějších katolických vůdkyň naší generace a významná postava Katolické charismatické obnovy. Mary Healy je profesorkou biblistiky v semináři Sacred Heart Major Seminary v Detroitu, autorkou úspěšných křesťanských knih (Duchovní dary, Uzdravení) a vyhledávanou řečnicí. 

Působí v několika papežských komisích (Dikasterium pro bohoslužbu a svátosti, Dikasterium pro podporu jednoty křesťanů, Papežská biblická komise) a je šéfredaktorkou komentářů k Písmu svatému a autorkou komentářů k Markovu evangeliu a Listu Židům.

Jedním z jejích hlavních témat jsou charismata, nadpřirozené dary a uzdravování – a o těchto tématech bude přednášet a modlit se za ně i na Duchovní obnově CREDO. Kombinace jejího autentického nadšení pro působení Ducha svatého, dlouholetého studia a znalostí z ní dělá skutečně výjimečnou řečnici, která osloví duši, ducha i rozum.

DALŠÍ HOSTÉ

ALIVE

Worshipová kapela, která svou tvorbou touží přinášet do českých chval  novost v podobě originálních písní nebo vlastního pojetí již existujících worshipových písní. Jejich chvály oslavují skutečnost, že Bůh je živý, jak ostatně napovídá i samotný název kapely.

GEDEON WORSHIP

Chtějí chválit a vyvyšovat jméno Ježíš na každém místě, uprostřed všeho, v čem stojí, a umožnit mu, aby mohl jednat, protože On se rozhodl vybudovat svůj trůn uprostřed chval. Touží přinášet chválu, ke které se On bude přiznávat mocnými znameními a zázraky.

TRINITY WORSHIP

Chválová kapela, která volně sdružuje členy z různých částí České republiky. Skrze svou službu touží uctívat Boha pro to, kým On je, a vytvářet prostor, aby Jeho království mohlo sestupovat na zem a proměňovat naše životy. Vnímají, že chvály jsou Boží dar pro tento čas, skrze který chce uvolňovat svou moc a uzdravení do našich společenství. Jejich vizí je, aby modlitba chval byla v každém městě!

GODZONE WORSHIP

Skupina ze Slovenska, která přirozeně vznikla z působení většiny hudebníků na akcích Godzone, jako jsou turné a konference. Každý z nich je klíčovou součástí týmu Godzone a zároveň je zakořeněný ve svém domovském společenství v různých částech Slovenska. Jejich touhou je vidět sjednocení Božího lidu po celé zemi.

P. JOZEF MIHOK

Otec Jozef Mihok CSsR je provinciálem Kongregace Nejsvětějšího Vykupitele – Redemptoristů. Je jedním z mála řeholních kněží na Slovensku, kteří byli papežem Františkem potvrzeni ve službě misionáře milosrdenství. Vystudoval katolickou teologii a podílel se na organizaci a vedení mezinárodních škol evangelizace, školy rozvoje kreativity a školy vedení. Často cestuje a slouží modlitbou a osvětou nejen na Slovensku, ale i v zahraničí.

P. VOJTĚCH KODET

Český římskokatolický kněz, karmelitán a teolog. Je znám jako vynikající kazatel a autor knih a díky své schopnosti poutavě, věrohodně a účinně vysvětlovat tajemství víry, evangelia, morálky a smyslu života patří k nejznámějším a nejvyhledávanějším kněžím v České republice a na Slovensku. V rámci své kněžské služby působí jako exorcista, dává duchovní cvičení, věnuje se duchovnímu doprovázení a službě uzdravování a osvobozování.

P. VOJTĚCH KOUKAL

Ještě před změnou režimu vstoupil do semináře a stal se knězem. Ale vnímal, že tento stav není tím pravým, kam ho Bůh volá. Jakmile poznal zblízka Komunitu blahoslavenství, okamžitě poznal, že zde je jeho místo. V krátké době se stal také zodpovědným za chod komunity. Vedle starosti o komunitu a farnost je odpovědný za provincii v Evropě pro své bratry. Inicioval projekt evangelizačních farních buněk v České republice a před několika lety zahájil organizaci Konferencí o evangelizaci. V posledních letech zintenzivnil formaci pro farní kněze, aby se stali aktivními členy církve vycházející podle výzvy papeže Františka.

PAVEL HELAN

Písničkář, zpěvák, kytarista a pianista. S hudbou začínal jako kytarista v jazzbandu, působil jako učitel hudební výchovy v New Yorku, hrál v Kuala Lumpuru a Hong Kongu. Na podzim roku 2013 se stal finalistou soutěže ČESKOSLOVENSKO MÁ TALENT. V roce 2019 byl o Pavlovi natočen dokument České televize z cyklu Cesty víry; vyšlo album a zpěvník „Buď se mnou“. Pro jeho texty jsou typické optimismus a humor. Některé texty jsou inspirovány rovněž čtením Bible, konkrétně knihami Žalmů a Přísloví.

MAREK NOVÁK

Žije v Sušici, je ženatý a má tři děti. Na srdci mu leží formace křesťanů a rozvíjení darů a charismat, zvláště proroctví. Pořádá Školu charismat, víkendy pro chlapy, víkendy pro ženy, semináře Obnovy v Duchu svatém a řadu dalších akcí. Pracuje pro nadační fond Credo.

a další hosté...

PROGRAM

Informace

UBYTOVÁNÍ

Ubytování ve společných 2-lůžkových pokojích:
340 Kč / 14 EUR za osobu/noc (přihlášení do 31.7.)

STRAVA

Páteční večeře / sobotní oběd a večeře v sále:
200 Kč / 8 EUR (přihlášení do 31.7.)